Op pad naar jouw gezondheid

 

Gezondheidsklachten worden behandeld door alle aspecten van het mens-zijn (lichaam, emotie en bewustzijn) met verschillende geneeswijzen in balans te brengen. Door deze balans stimuleert men het zelfgenezende vermogen.

Dit verhelpt de klachten en werkt tevens preventief. Vaak verdwijnen ook nevenklachten waarvoor men in eerste instantie geen hulp zocht.

Voorbeelden van behandelingen zijn:

  • Massagetherapie (shiatsu, tui-na, andere technieken)
  • Acupunctuur, ooracupunctuur en lasertherapie.
  • Kruidengeneeskunde (oosters en westers).
  • Homeopathie, Bach–bloesemtherapie.

Tijdens de behandeling wordt duidelijk uitgelegd wat er allemaal speelt en hoe je zelf kunt bijdragen aan je eigen gezondheid.

Gezond zijn betekent meer dan de afwezigheid van ziekten of klachten. Gezond zijn is ook: je vitaal voelen en vol levenslust.

Massage neemt een belangrijke plaats in bij de diagnostiek en behandeling.

Praktische informatie

Wat is jouw investering?

Losse behandeling* (75 minuten): € 80,-
10 behandelingen binnen 3 maanden*: €640,-

* Bekijk hier hoeveel jouw zorgverzekeraar van deze behandelingen kan vergoeden.

Weten of ik iets kan betekenen voor jouw specifieke klacht(en)?

Anderen over behandeling

“Toen ik je na de massage vroeg wat jij voelde kreeg ik geen verhaal over spanning hier en daar maar over hoe ik in het leven sta en welke klachten ik waarschijnlijk heb, je sloeg de spijker op zijn kop.”

“Naast mijn rugklachten die door de massages zijn verdwenen, ervaar ik zoveel meer. Alles lijkt beter te gaan, slapen, ademen, ik heb meer energie en ben vrolijker.”

“Het is alsof je de opgelopen spanningen van me af haalt, je lijkt precies te weten waar die zitten, zo kan ik opgeruimd weer een tijdje vooruit.”

Of ontdek jouw pad naar…

Jezelf (in de praktijk)

Je komt weer in contact met jezelf en ontwikkelt zelfinzicht. Massage vormt de basis van elke sessie.

Jezelf (in een groep)

Een onvergetelijke ervaring met meerdere mensen. Bijvoorbeeld een meditatie, workshop of ceremonie.

Wat zeggen anderen over Erik?

Sabine de Bruijn

Bij Erik ervaar ik volkomen rust. In mijn leuke, maar wel drukke leventje zijn vaak momenten waarop ik het lastig vind om de rust te vinden en te behouden. Een uur op de massagetafel van Erik en ik voel me de dagen daarna weer als nieuw. Als zelfstandig ondernemer ben ik ontzettend blij iemand als Erik te kennen. Ik denk dat hij voor iedere professional wel iets kan betekenen. We kennen het immers allemaal wel, dat we onszelf soms een beetje voorbij lopen.

Inge Buiteman

Erik zet zich in voor zijn klanten en is eerlijk of hij je wel of niet kan helpen. Nadat het in mijn rug was geschoten kon ik na de behandeling direct weer normaal bewegen. Met mijn chronische problemen gaat dit langzamer, maar met regelmaat terug blijven komen en openstaan om dingen aan te passen hebben we inmiddels grote stappen voorwaards gemaakt. Erik is een persoon waarbij ik me vertrouwd voel en dat maken de behandelingen een stuk prettiger om te ondergaan.

Aangenaam, ik heet Erik!

Met mijn werk laat ik mensen ervaren hoe je (weer) jezelf kan ontdekken en een leven kan leiden met meer vitaliteit, balans en zingeving.

Ik deel graag de universele manieren die mij tot op heden helpen om het leven te dragen, te vieren en erover te blijven verwonderen.

Lees de laatste blogs

Oorbellen, roken en magie.

Oorbellen, roken en magie.

"Kunnen oorbellen kwaad i.v.m.  met meridianen en aucpunctuurpunten op het oor?" of: "Doe je ook prikken om te stoppen met roken of...

Lees meer