Op pad naar jezelf
(in de praktijk)

Misschien herken je het: even niet helemaal bij jezelf zijn. Je weet hoe goed het voelt om bij jezelf te ‘landen’, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Een zeer doeltreffende manier bestaat uit het ervaren van wat er in je leeft. Het ervaren van je lichamelijke gewaarwordingen, je emoties, voelen dat je er bent.

Door middel van massage, cranio sacraaltherapie en andere paden van de natuurgeneeskunde begeleid ik jou bij de weg terug naar jezelf.

Wanneer je terug bij jezelf bent is jouw zelfhelend vermogen het grootst en ben jij op zijn mooist.

Ook benieuwd hoe mooi jij kan zijn?

Praktische informatie

Wat is jouw investering?

Losse sessie (75 minuten): € 80,-
Jaarkaart (elke 5 weken, 10x per jaar): €720,-

Wil je ook meer vitaliteit, balans en zingeving ervaren?

Anderen over de massages

“Ik kom weer terug bij mezelf, zelfs wanneer ik niet door had dat ik er even vanaf was, het helpt me ook na de massages om goed, ontspannen in contact met mezelf te blijven en eerder waar te nemen wanneer ik er vanaf ga.”

“ik kom in een diepe stilte, een oorspronkelijke staat van zijn, hier vallen dingen weer op zijn plek en kan ik loslaten wat ik niet meer hoef vast te houden, het is een weldaad voor mijn lichaam en geest.”

“Mijn lichaam voelt na de massage ruimer en lichter, mijn hoofd ook.”

“Voor mijn werk reis ik de hele wereld rond en laat me vaak masseren, maar dit is anders, ik weet niet wat je precies doet maar je raakt me waar andere massages aan de oppervlakte blijven.”

Of ontdek jouw pad naar…

Jezelf (in een groep)

Een onvergetelijke ervaring met meerdere mensen. Bijvoorbeeld een meditatie, workshop of ceremonie.

Jouw gezondheid

Wanneer je lichamelijke of geestelijke klachten ervaart is dit niet fijn. Laat mij jou helpen gezonder te worden.

Wat zeggen anderen over Erik?

Sabine de Bruijn

Bij Erik ervaar ik volkomen rust. In mijn leuke, maar wel drukke leventje zijn vaak momenten waarop ik het lastig vind om de rust te vinden en te behouden. Een uur op de massagetafel van Erik en ik voel me de dagen daarna weer als nieuw. Als zelfstandig ondernemer ben ik ontzettend blij iemand als Erik te kennen. Ik denk dat hij voor iedere professional wel iets kan betekenen. We kennen het immers allemaal wel, dat we onszelf soms een beetje voorbij lopen.

Inge Buiteman

Erik zet zich in voor zijn klanten en is eerlijk of hij je wel of niet kan helpen. Nadat het in mijn rug was geschoten kon ik na de behandeling direct weer normaal bewegen. Met mijn chronische problemen gaat dit langzamer, maar met regelmaat terug blijven komen en openstaan om dingen aan te passen hebben we inmiddels grote stappen voorwaards gemaakt. Erik is een persoon waarbij ik me vertrouwd voel en dat maken de behandelingen een stuk prettiger om te ondergaan.

Aangenaam, ik heet Erik!

Met mijn werk laat ik mensen ervaren hoe je (weer) jezelf kan ontdekken en een leven kan leiden met meer vitaliteit, balans en zingeving. Ik deel graag de universele manieren die mij tot op heden helpen om het leven te dragen, te vieren en erover te blijven verwonderen.

Lees de laatste blogs

Oorbellen, roken en magie.

Oorbellen, roken en magie.

"Kunnen oorbellen kwaad i.v.m.  met meridianen en aucpunctuurpunten op het oor?" of: "Doe je ook prikken om te stoppen met roken of...

Lees meer